۶ پاسخ

نگران نباش منم ۲ روز بود حرکات نی نی م کم اروم شده بود ولی امروز زیاد شده
من فکر میکنم بستگی به غذایی که ما میخوریم تکون میخورم😄

نگران نباش همین ک تکون میخوره کافیه عزیزم منم گاهی احساس میکنم حرکتش کم شده

تو یک ساعت باید ده تا حرکتو داشته باشه اونم باید قبل یکم چیز شیرین بخوری و به پهلو چپ بخوابی.البته اینم در نظر بگیر که جنین هفتاد دقیقه میخوابه و بعد دوباره حرکت میکنه پس توقع نداشته باش هر ساعت تکون بخوره.حرکت داشته باشه آروم یا تند بودنش مهم نیست.نگران نباش

من ۳۳ هفته و ۴ روز هستم دخترمنم از وقتی وارد این هفته شدم تکوناش خیلی کم شده؛تاریخ زایمان شما کی هست؟

سلام عزیزم کمتر شده حرکت بچه منم

کلا دیگ از هفته ۳۰ کمتر میشه بعد غذا ۴حرکت بزنه کافیه اته هم جاش تنگ شده هم خوابش ببشتر نگران نباش گلم