۴ پاسخ

دکترم گفتند تاریخی که تو سونوی ان تی میدند دقیق تر هست

بستگی داره طبیعیو ک تو سونو هایی ک دادین هست سزارین رو دکتر مشخص میکنه ک 10 یا یک هفته زود تر از تاریخ طبیعیه

عزیزم تاریخ زایمان از همون اول که تست بارداریت مثبت میشه دکتر برات مشخص میکنه.بر اساس اولین روز آخرین قاعدگی.و براساس پریود دقیق تره تا سونو

از ان تی میگن حساب کنی دقیق تره از همش چون ممکنه بچه ماه های آخر لاغر یا تپل باشه
من پزشکم برام زده ۱۶ فروردین بعد گفت از ۸ فروردین تا ۲۳ فروردین بازه زمانی ایه که ممکنه زایمان کنی
مگه اینکه سزارین باشی که اونوقت ماه های آخر میبینن بچه رشدش کامل باشه تاریخ میدن اصولا هم میشه هفته ۳۹ یا بعضیا آخر ۳۸