۳ پاسخ

عزیزم منم خیلی میترسیدم ولی واقعا دردش همون چن ساعته . بعدش رااااااحتی ... دردشم قابل تحمله ولی هرچی ک هست تا بچه اومد یادت میره

سلام عزیزم‌
من طبیعی زایمان کردم ببین اصلا بد به دلت راه نده استرس داری میدونم حق داری منم داشتم‌ ولی تمام لحظه های زایمان به لحظه اخر که بچمو ببینم فک میکردم نمیخوام بگم سخت نیست چرا سخته ولی اینو بدون سخیش چند ساعته ولی بعدش دیگه دردی نداری راحت میشی زودتر بقیه سر پا میشی خودتم میتونی به بچت شیر بدی و بهش برسی 😗

ببین عزیزم استرس بد تر از اینچیزاس . بارداری اولم طبیعی بود اگه خدا بخاد اینم طبیعی میخام‌باشه بیخیال باش خدا اون لحظه ی قدرتی ب ادم میده ک باور نکردنیه فقط نفس عمیق بکش . موقع درد کشیدن اصلا اصلا جیغ نکش فقط نفس عمیق انشالله ک نی نی صحیح سالم بدنیا بیاد ب اون فقط فکر کن 😍