۶ پاسخ

دختر منم همین بود بردمش دکتر گفت یه علتش بوسیدنه یه علتشم اکزمای پوستیه که برطرف میشه بهم کرم الیدل داد یعنی فوق العاده بود میزدم چند دقیقه بعد جوشا کمرنگ میشد عالی بود

دخترمنم همین جورشده

بوسش نکنید😄😄😄

اگرشیرمیدی ازشیرته قویه.خوب میشه بی ضررترین چیزپمادچشم بتازونیت دکترگفت بمالیدبراش

سلام عزیزم دختر منم همینجوری بود بردم دکتر گفت پیشونی از گرمازدگی و لپ از خشکی زیاد پوست که با بوسیدن بیشتر تحریک میشه...کرم داد خوب شد...البته اکثرا هم از حساسیت غذایی اگر شیر خودت میخوره شاید چیزی میخوری که بهش حساسیت داره

طبیعی عزیزم خود به خود میره مثل پسرمنه