۵ پاسخ

باقالی نباید بخوری اصلا. فاویسم از باقالی میاد دیگه. منم خیلی هوس کردم ولی نخوردم

من یه مقدار خوردم ولی بعد سردرد شدم بهتره نخورید ولی اگ میلت کشیده چندتادونه بخور

میگن دوران بارداری باقالی خورده نشه بهتره. شاید بچه حساسیت داشته باشه یا آلرژی بگیره. بهتره نخوری

توگوگل سرچ کن...چون باقلی حساسیت میاره درموردش تحقیق کن..من توبارداری هنوز نخوردم درموردشم توبارداری چیزی نمیدونم

کم مصرف بکن ..اره من خوردم