این اخریا بچم کم تکون میخوره ینی خوابه؟

۴ پاسخ

ماهه اخر باید خیلی حواست به حرکاته بچه باشه درسته جاش تنگه و زیاد تکون نمیخوره ولی وقتی میبینی مدت زیادی تکون نمیخوره چیز شیرین بخور و به پهلو چپ بخواب و به حرکاتش توجه کن و بشمار تو یک ساعت حداقل ۱۰ تکون بخوره

عزیزم تو روز باید ۱۰ حرکت حس کن،توروز حتما حرکاتشو بشمار ی چیز شیرین بخوربه پهلوی چپ بشین تو۲۰ دقیقه ۳ حرکت خوبه اگه کم بودحتما مراجعه کنید

هم ممکنه خواب باشه هم اینکه جاشون تنگه خیلی تو این ماه نمیتونن زیاد تکون بخورن

سلام برو سونوگرافی مال منم اون طوری بود بند نافش پیچیده بود دور گردنش بچه بیچاره داشت خفه میشد پنج روز بستریش کردن