۵ پاسخ

من خیلی از این پیج های اینستا که برای نظم دادن به خواب بچه راه حل میدن استفاده کردم سخت بود ولی واقعا تاثیر داشت البته دختر من توی سه ماهگی شبا بیشتر بیدار میشد ولی چراغ روشن نمیکردم حرف هم نمیزدم تکونش میدادم تا دوباره خوابش ببره

دختر من الان ۴ ماه و بیست روزشه خوابش خوبه طی روز سه یا ۴ تا چرت یک ساعته میزنه شب هم از ۹ یا ۹:۳۰ میخوابه تا ۷ یا ۸ طی شب دو بار بیدار میشه البته طی هفته ممکنه یه شبایی این نظم بهم بخوره

پسر منم همیشه بیداره دارم میمیرم از بی خوابی

دختر‌من خوب میخوابه بعضی وقتا ۲ یا ۳ ساعت تو روز بعصی وقتا نیم ساعته بیدار میشه ولی میانگین تا۲ ساعت هم میخوابه بچه ها با هم فرق دارن

خوب شاید شیرتون سیرش نمیکنه