۴ پاسخ

چون هفتع ی اخری اشکال نداره. عسل زیاد مصرف کن. با آب ولرم

منم گرفتم خفیف بودهیچ علائمی نداشتم فقط قفسه سینم دردمیکردمایعات گرم خوردم همش روقفسه سینم حوله داغ گذاشتم اب نمک قرقره کن شلغم بپزبخورخوب میشی

منو همسرمم همزمان یک ماه پیش گرفتیم نمی‌دونستم کروناست تا حس بویایی چشایمونم رفت البته رو هر کسی یه علائمی داره

نه عزیزم نگران نباش.اولا که نترس سعی کن حسابی استراحت کنی تا زمانی که وضع عمومی بدنت خوبه مشکلی نیست مرتب با تب سنج تبتو بگیر و حتما به دکترت بگو به من آزترومایسین داد و ویتامین حتما به دکترت بگو لیمو ترش و عسلو آب جوش ملایمم زیاد بخور