۸ پاسخ

بعضی شبا خوبه ۴-۳ ساعت میخوابه بعضی وقتا هر نیم ساعت بیدار میشه. منم یه وقتا نصفه شبا بد خلق میشم . بد غذا هم تا دلت بخواد هست. فقط نون خالی یا فرنی و حریره میخوره. یبوست هم داره. هرکسی به نوعی درگیره

اهمیت نده
وقتی خودتو بزنی به بیخیالی عصبانی هم نمیشی.
شیر شب و بگیر تمام مصیبت ها از شیر شبه که بچه بدقلق و بدخواب میشه
من وقتی پسرم بیدار میشه و غر میزنه خودمو میزنم به خواب

نی‌نی منم شبا بیدار میشه. فکر میکنم بخاطر دلدرد و لثه درد بچم بیدار میشه. اوایل مثل شما خیلی بداخلاق میشدم. جدیدا تا بخودم میگم حتما درد داره آروم تر شدم. واسه اشتهاش مولتی ویتامین میم رو میدم، خیلی تغییر کرده. بعد یک هفته که بهش دادم، اشتهاش بهتر شده خدارو شکر.قبلا هیچی هیچی نمیخورد. بخاطر یبوستش نمیدادم.

دکتر از روز اول براش دارو نداد؟ دارو رفلاکس واقعا خواب بچه رو درست میکنه

دخترمنم همینجوره هیچ کاری نمیشه کردبایدصبورباشی

داروی رفلاکس مگه بهش نیمدی عزیزم؟؟؟

وا رفلاکس؟
پسرمن دقیقا همینجوری بود. حتی بدتر راه می افتاد دنبالم...
دخترمم از اون بدتره دائم بهم وصله
فکر کنم دنبال جی جی میگردن دیگه
منم خسته ام. بعضی وقتا یه چرتی میزنم. اصلا خواب ندارم 😩

عزیزم چرا تا الان رفلاکسش طول کشیده؟ تازه فهمیدین رفلاکس داره؟