۶ پاسخ

نمیدونم چرا شما مادرا فکر میکنین چشم بچه اسیب میبینه. نه خانم مغز بچت داره اسیب میبینه حافظه و قدرت یادگیری کم میشع.

بهتره که نذاری ببینه. چون میگن هوش بچه هایی که تلویزیون نمیبینن بیشتره و زودتر مفهوم حرفهای والدینش رو میفهمن.

سلام از فاصله دور باشه و نور تلویزیون رو کم کنی اشکالی نداره
دختر منم علاقه زیادی به تلویزیون و صفحه گوشی داره🙈🙈🙈

نه عزیزم فقط فاصله داشته باشه و اینکه خودتون لباس رنگی بپوشین و موقع پوشک عوض کردن باش حرف بزنین شعر بخونین

وای انگار همه ی بچه ها اینطورین
دختر من تووو اوج گریه با گوشی براش فیلم میزارم اروم میشه 😑تلوزیونم نگا مکنه

والا مشاورها که میگن تا دوسالگی نذارید نگاه کنن