۶ پاسخ

عزیزم منم دخترم پیش اومده که ی روز شکمش کارنکرده.مشکلی نداره خودش خوب میشه.حتی اگه تو نت هم سرچ کنید زده مشکلی نیست،تادوهفته حتی.چون ازشیر تغذیه میکنن.حالااگر بچتون خیلی اذیته میتونید این کارهارو انجام بدین.میتونید شکمش رو ماساژ بدید،یا به پشت بخوابه و پاهاشو توشکم جمع کنید وحرکت بدیدطوری که داره دوچرخه رکاب میزنه،یا مقعدشو با وازلین چرب
کنید،،حمام اب گرم هم تاثیر داره .امیدوارم بهتون کمک کرده باشم.

تا پنج‌ روز طبیعی عزیزمم

تا یه هفته طبیعی هستش ولی اگه دیدی فردا هم کار نکرد میتونی گلیسیرین تو مقعد با سرنگ بزنی زود پی پی میکنه

عزيزم دکتر به من گفت تا یک هفته طبیعیه ولی من موقع هایی که احساس کنم دخترم داره اذیت میشه روغن بادام شیرین میدم فرداش کار میکنه حسابی

ترنجبین درست کن بای تکه نبات بدین

سلام پسر من فقط شیر خودمو تغذیه میکنه هر چهار پنج روز گهگاه میره گهگاه از شیاف استفاده میکنم.روزی چند بار شکمش و با روغن زیتون چرب میکنم و همچنین مقعدشو...دکترم بردم گفت طبیعیه.