۹ پاسخ

موز که یبوست میاره نباید بدی میتونی رو غذاش روغن زیتون بریزی برای یبوستش خوبه

چمیدونم اخه بزرگترام گفتن خرمالو و موز شکمو راه میندازه بدبختیه به خدا .

سلام عزیزم پسر منم همین جوری بود تا 4 روز شکمش کار نمیکرد
تو غذا های که براش درست میکردم یه دونه الو خشک مینداختم
کلا برطرف شد یبوستش
الان روزی یکبار شکمش کار میکنه

عزیزم موز و خرمالو سفت میکنه
کدو حلوایی وآلو بخارا و کره استفاده کن تو غذاهاش

خوب شما دقیقا تمام این چیزهایی که فرمودین یبوست رو بدتر میکنه، صبح ناشتا انجیر رو شیره بکشید بدین بخوره

سلام ترنجبین خیلی خوبه آبه و رو اتیش

خرمالو و موز كه سفت ميكنن😳

خرمالو زیر بکسال معمولا آلرژی زاست! کدو حلوایی بده خیلی نرم میکنه شکمشو

سلام عزیزم. سیب رو رنده کن آبشو بگیر بده بخوره. دور مقعدشو با وازلین در روز چند بار چرب کن. پیپیش فردا به راحتی میاد😊