۸ پاسخ

نه حلقه خوبه تا ۴روزیم میوفته موقع ختنم بی حس میشه چیزی نمیفهمه.سنتی واسه قدیمه

من خيلي تحقيق كردم اكثرا بچه هاي كه حلقه ختنه كردن دوبار ختنه شدم اطراف خودمونم چند نفر ديدم كه بخاطر حلقه انداختن دوبار ختنه شدن خودم پسرمو سنتي ختنه كردم واقعا عالي راحت بود استاميوفن ام بهش دادم اصلا بي قراري نكردي اين يكي پسرمم ميخوام سنتي ختنه كنم ايشالا

من سنتی پسرمو ختنه کردم خیلی راضی بودم.فقط شب اول یکم بی قراری کرد

سنتی بهتره ولی یه دکتر خوب پیدا کن

سنتی بهتره.چون بچه ختنه شده تحویلت میدن ولی واسه حلقه باید یه هفته همش مواظبش باشی.من پسرمو سنتی(جراحی) ختنه کردم فقط شب اولش یه کم درد داشت

من سنتی بردم خوب بود اصلا اذیت نشد از لحظه اول پوشک کردمش

سنتی چیه اصلا خیلی زشته بخیه میزنن باید بخیه ها هم مراقبت بشه مثل حلقه.. حلقه قشنگه و راحت بعد سه چهار روزم میفته و اصلا درد نداره این سه چهار روزش رو چون اون پوست مرده ست .. خودش میفته هر دوتاش فقط تا ۱۲ ساعت اذیت داره زیاد بقیه ش خوبه کم کم

من پسرم حلقه ای ختنش کردیم خیلی خیلی راحت بود بی حسم کردن تازه نه با امپول با قطره بی حسش کردبعد ختنه کرد اصلانم بیقراری نکرد.خیلی هم خوب شده