۹ پاسخ

دقیقا فازتون چیه که یه روش جلوگیری درست و حسابی نداری؟
دیگه لازم نیست بخوری همون که خوردی کافیه

یاخدا دوتا قرص اورژانسی خوردی؟؟؟😳تا شب سکته نکنی خوبه اسمش روشه اورژانسی واسه چی تو هر بسته یدونس؟هر ۶ ماه هم حتی یکیشو بخوری امکان انسداد عروق قلبی رو تا ۳۰ درصد افزایش میده😳چ برسه اینکه تو یه هفته دوتاشو بخوری

چرا درست حسابی جلوگیری نمیکنید

الان دقیقا نگران بارداری مجددی یا ضرر شیرت .نترس برو حالشا ببر دنیا دو روزه.ولی دیگه نخور قرصا این مدلی.یکمم خرج و چک و قسط بتراش برای شوهرت که تو 48ساعت بیشتر از یبار خطرناک نباشه برات.

نباید بخوری خانوم مگه نقل و نباته😁
با همون قرص پریود میشی تا چن روز دیگه

چیزیت نمیشه عوارضش واسه هورمونا و پریودیه اینبارم بخور سریای بعد کاندوم بزار

اون قرص اولی که خوردی برارابطه اولت بوده به رابطه دومت ربطی نداره بایددوباره بخوری

این قرص اورژانسی چی هست منم آگاه کنین و اینکه عجب توانی داری تودوبارتویه شب رابطه پرخطر

نخور دیگه. همینم تو دوران شیردهی مجاز نیست زیاد.