۹ پاسخ

شبا اگه بزارید خیلی خوبه،من ک فقط شبا میزارم و بیرون از خونه

من تا 40روزگی گزاشتم زیاد بزاری عادت میکنه زود سرما میخوره

من خونمون سرده شبا موقع خواب کلاه میپوشم

من شنیدم میگن توی پاییزوزمستون بهتره شب هاکلاه سرشون باشه چون هم جلوگیری میکنه از گوش درد هم سرما نمیخورن

تا سه ماه اول من هنوز تازه چن روزه کلاه سرش نمیزارم البته کلاه نازک تو خونه سرش کنین

من فقط بیرون از خونه برم کلاه میذارم چون دخترم خیلی گرمایی و کلاه سرش باشه خیلی گریه میکنه

ن همون یه هفته اول دیگه نمیذارم عادت کنه

ب نظر من اگه دمای خونه خوب باشه و سرد نباشه لزومی نداره خونه کلاه بزاریم در ضمن اونوقت عادت میکنن ب کلاه و اگه نباشه تو هوای خنک هم سردشون میشه و این اصلن خوب نیست. من ک فقط بیرون کلاه سر پسرم میکنم.

من فعلا تا آخر زمستون کلاه سرش میکنم البته کلاه تریکو