۸ پاسخ

سلام گلی قدمش پرخیر باشه خانومی .خود بیمارستان میگه از چه ساعتی شروع کنی هرزمان گفت با چای نبات کمرنگ و نسکافه شروع کن ولی اول یدونه خرما بزار دهنت

۸ ساعت بعد ، با مایعات مثل آب کمپوت و نسکافه شروع کردم بعد دو سه ساعتم غذا خوردم ، ینی دستور بیمارستان اینجوری بود

عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه سایه پدر مادر بالای سرش👏👏

مبارکت باشه قدمش مبارک،الان بیمارستانی؟؟؟

عزیزم مبارک باشه..حالت چجوریه.. خیلی درد داری؟ بیحس بودی یا بیهوش.. پمپ درد نگرفتی؟

مبارک عزیزم مادرشدنت منم مثل تومیخواهم سزارین بشم نمیدونم چی باید بخوریم

عزیزم از میشه از حال و احوالتون بگین؟ الان خیلی درد دارین؟

اول مایعات بخور مثل چای نبات کم رنگ بعد کم کم‌خودشون بهت غذامیدن