۴ پاسخ

یکی اینکه جاشون تنگه و حرکتاتشون کمتر میشه

الان
این تست حرکت رو انجام بده ببین چطوره میشه حرکاتش
یچیز شیرین بخور...مثل خرما یا شربت شیرین و یا هرچیزی
بعد به مدت یک ساعت به سمت چپ دراز بکش و دستتو بذار روی شکمت و حرکاتش رو حساب کن
اگر توی یک ساعت ۴ تا حرکت یا بیشتر زد هیچ مشکلی نیست
بعضیا توی همون یک ربع اول مثلا ۵ تا ضربه رو میزنن ک دیگه نیازی نیست بیشتر صبر کنن و مشکلی هم نیست
بعضیام یه مقدار طول میکشه
اگرم ک توی یک ساعت حرکت هاشو نزد یا کمتر از ۴ تا بود یا به دکترت بگو یا برو بیمارستان بگو ک‌حرکاتش کم شده فک کنم برات نوار قلب میگیرن

ان شالله ک هیچی نیست و نینیت صحیح و سالم اون تو داره به ریش ما ک نگرانیم میخنده😍🥰

سلام بانو من تقریبا از هفته های شما لگدهاش کم شد فقط جابه شدن هاش و موج هاش داخل شکمم هم میبینم هم حس میکنم طوری که آدم دلش انگار خالی میشه😍😍😍

آره عزیزم چون جاش تنگ میشه لگداشم کمترمیشه

جاش تنگ شده نگران نباش