۶ پاسخ

عزیزم منم دیابت بارداری دارم ولی زیادنیست لب مرزی،میوه هایی مثه سیبو کیوی وپرتقال قندشون پایینتره اما بقیه میوه ها بالاست در روز ۳تادونه میوه باید مصرف کنی اونم کوچیک وحتما حتما باید دکتر تغذیه بری،من الان یکماه تحت نظره دکترتغذیم،و استرس هم قندو بشدت تشدید میکنه.

لب مرز هستید..
یکی از چیزایی که باعث بالارفتن قند میشه ،صبحانه نخوردنه
سعی کنید همیشه وعده صبحانه رو بخورید..
و اینکه برنج و سیب زمینی و پاستا هم قند رو میبره بالا
سعی کنید کمش کنید

سلام عزیزم فکر میکنم لب مرزی، تا 93 میتونه باشه، باید خوراکتو کنترل کنی، بله قند میوه هم دز حد زیاد خوب نیست

جلو تو بگیر خوب همش چیزای شیرین نخور

شوخی کردم تو حامله قند زیاد بالا و پایین میره استرس نداشته باش😁

قند میوه ک طبیعی برنج زیاد نخور برنجم قندو میبره بالا

سلام گلم.البته بعضی میوه ها قندشون زیاد هست.باید کنترل کنی خودت.