۲۱ پاسخ

اینا همش خرافاته‌ بچه من الان ۲۰روزشه همه جاهم بردمش خدارو شکر هیچی هم نشده به این حرف ها اهمیت نده

این خرافات چیه... نبری بیرون یعنی چی پس واسه غربالگری چیکار کنیم‌.‌ تروخدا نگید این حرفارو .من بردم دکتر آزمایشگاهم بردم

مگه برای چکاب دکتر نمیبردی

میگن شبا نباید ببری بیرون.روز اشکال نداره

ما ک نمیبریم میترسیم چون یبار این قضیه برامون مشکل شد خیلی میترسیم و تا چله بیرون نمیریم

اينا خرافاته، البته الان تا جايي كه ميشه نبايد بچه رو بيرون برد بخاطر كرونا.

فقط بهداشت و دکتر نبرش بیرون تو کروناها

سلام اره نباید بیرون ببری اگه هم ببری باید قران ونون نمک باهات باشه

تو روز‌بردمش بیرون...الان که شب هست میگن‌نباید ببریش چون هنوز چلش نرفته

سلام نبری بهتره منکه نبردم . الانم نمیبرم تو این کرونا

خرافاته قدیمیاس همش اینا

منم بردم دخترمو ...و نشنیده بودم که نباید ببری

ما چندباری رفتیم.

من که پسرم بیرون بردم هیچی هم‌نشد این حرفا الکیه بعدم‌‌ تو خونه واقعا ادم افسرده میشه احتیاج داره بیرون بره

من زدمش بیرون بد نبود

نه عزیزم خرافاته همش

به منم گفتن ولی خرافاته.

الان باید برم پیش خیاط کسی هم نیست بچمو بگیره بده برم؟؟

من دکتر و بهداشت بردم یکی دو باری
مادر شوهرم میگه اینا همش خرافاته

سلام من که بچه رو بیرون میبردم البته خونه مامانم و مامان همسرم ☺😊

قدیما خیلی مد بوده الان نه با با