۹ پاسخ

اخه میگن زیادیش دهانه رحم و باز میکنه
زردی بچه هم ب گروه خونی مادر بیشتر ربط داره چیزای گرمی هم دیگ از الان نخور چون دوستم بچه اش زردی داشت ب من گفت توهم ماهای اخر گرمی نخور

گفت اگه فشارتون بالا یا پایینه نخورین

دکترمن گفت تاثیری نداره منم نخوردم...ولی چندروزاول خنکی خوردم خداروشکر زردی نگرفت

گلم اصلا زردی ربطی به تغذیه نداره. عرق کاسنی برای گرمی نکردن بچه میخورن . گروه خونی خودتون و همسرتون چیه ؟

از ماه نهم یعنی از۳۷ هفتگی .

عزیزم دکتر یارقلی میگن ماه آخر بارداری نصف استکان. زردی رو به صفر نمیرسونه ولی خیلی کم میکنه.

خوردن انار هم تاثیر داره

عزیزدلم از 3ماه آخر دیگه شروع میکنن ولی من از اول اگه تو خونه عرق کاسنی داشتم می‌خوردم .الان که رفتم گرفتم بهم عطاری گفت ساعت10صبح با ساعت 5عصر نصف لیوان بخورم

از ۷ ماهگی میشه خورد اما کم