۲۵ پاسخ

رفلاکس نوزادان یکی از شایع‌ترین و ناراحت‌کننده‌ترین مشکلات در این دوران است که هم برای نوزاد و هم برای والدینش مشکلاتی را به وجود می‌آورد. این رفلاکس انواع مختلفی دارد مانند رفلاکس پنهان نوزاد و دلایل متفاوتی برای بروز این عارضه وجود دارد. در درجه‌ی اول باید علت بروز مشکل را درمان کرد و بعد از آن به درمان‌های دارویی رو آورد. درمان‌های دارویی متنوعی برای درمان انواع رفلاکس وجود دارد اما یکی از اثرگذارترین آنها، استفاده از داروی اس امپرازول است.

داروی اس امپرازول در درجه‌ی اول اسید معده را کنترل می‌کند این کار احتمال بروز رفلاکس یا زخم معده را کاهش می‌دهد و از این طریق اثری درمان کننده برای رفلاکس معده دارد. این دارو به اشکال مختلف از جمله قرص و شربت در بازار عرضه می‌شود. اما انواع پودری آن بیشتر برای نوزادان تجویز می‌شود. شما باید این پودر را یک ساعت قبل از غذای اصلی به نوزاد خود بدهید.

نحوه مصرف اس امپرازول برای رفلاکس نوزادتنها کاری که باید بکنید این است که دوز تجویز شده را در کمی آب حل کنید. شاید بخواهید آن را همراه با شیر به نوزاد بدهید اما این کار صحیحی نیست. کمی آب را بجوشانید و اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس ساشه را در آن حل کنید. اختلاط را به طور کامل انجام دهید تا پودر حل شده و ذراتی در دهان نیاید. دو نکته را باید در دادن این دارو به نوزاد خود در نظر داشته باشید:

  • این مخلوط را در عرض 30 دقیقه به نوزاد بدهید و برای تاثیر دارو حداقل باید 4 روز از تاریخ شروع درمان گذشته باشد.
  • موضوع بعدی این است که باید در کنار مصرف انواع دارو برای درمان رفلاکس، با روش صحیح غذا دادن به نوزاد رفلاکسی نیز آشنا باشید. تغذیه‌ی این نوزادان با دیگر نوزادان متفاوت است و باید تحت شرایطی انجام شده و از مواد غذایی خاصی استفاده شود که رفلاکس را تحریک نکند.

اس امپرازول تنها داروی مناسب برای درمان رفلاکس نیست و به جز این شما می‌توانید با نظر پزشک از داروهایی مانند قطره دایمتیکون برای نوزاد، پتی لاکت، کیدی لاکت و ... برای این کار استفاده کرد.

این پودر باعث یبوست هم میشه؟

یه قاشق آب ولرم ولی اگه بهش ندید خیلی بهتره چون این داروها عوارض دارن برا رفلاکس خودتون پدی لاکت بهش بدید یا یکمی عرق نعنا با آب قاطی کنید با کمی نبات بهش بدید بچه رو زیاد دکتر نبرید و دارو بهش ندید معده اش عادت میکنه ب دارو

عزیزم اصلا با شیر بهش نده دکتر به من گفته بود چون دارو تاثیر نمیکنه نیم ساعت قبلش و نیم ساعت بعدشم نباید اصلا شیر خورده باشه،اگه دکترش اجازه میده شربتشو بهش بده بهتر میخورن

پودر امپرازول باید چهار قسمت کنم

حل ک نمیشه اون دونه ها رو میریزم تو قاشق یه کم هم آب جوش سرد شده میریزم روش و میدم ب پسرم بعدشم یکی دو بار با قطره چکون آب میریزم دهنش ک دونه ها نمونه تو دهنش..با شیر خودتم میشه بدی اما واسه پسر من با آب بیشتر اثر داره نیم ساعت قبل و نیم ساعت بعدش هم باید شیر نخوره

حل نکن یا‌ نکوب دونه هاشو با یه کم شیر خودت قاطی کن بهش،بده

من به بچه ام امپرا لانزو میدم کپسوله بازش میکنم نصف داروی داخلشو توی اب میریزم میدم بعد بلافاصله بهش شیرمیدم چون بچه هنوز قورت دادن بلدنیست باشیرمیخوره این دارو حل نمیشه

شربتش که هست .به صورت ۲ میلی گرن

باشیر خیلی خوب چون نوزاد به شیر بهتر عادت داره نه با اب خودم با شیر خودم بهش دارو میدم

یه قاشق آب ولرم شده

سلام دکتر به دختر منم داده که هر روز صبح نصفشو با شیر خشک حل کنم بدم بهش من دخترم همیشه یه روز در میبون ببخشید. پی پی میکرد الان دوروزه که نکرده هی به خودش فشار میاره و بی قراری می‌کنه یعنی ممکنه مال پودر باشه قبلاً اینطوری نبود

دخترتون چیکارکردین حالش خوب شد!

سلام ببخشید من بچه ام ۵ماهش دکتر اسرامپروزل برای تجویز کرده الان چند روز بهش میدم شب اصلا نمی‌خوابه قبلا از این بهتر شیر میخورد الان تو روز اصلا شیر نمیخوره چیکار کنم حس میکنم زیر چشماش گود افتاد

سلام مامانا امروز واکسن جهار ماهگی زدیم ..بخاطر رفلاکسش پودر امپرازول میدم حالا امروز ندادم گفتم یوقت استا مینوفن هم میدم تداخل داشته باشه کسی اطلاع داره یا تجریه؟ بدم بهش یا نه...ممنون

من هم دارم پودر اس امپرازول به دخترم میدم خیلی خوبه یک ماهشه روزی دو ونیم سی سی میدم استفراغش قطع شده عالیه باآب جوشیده ی سرد شده میدم بهش.

سلام دوستان من پسرم 4ماهشه رفلاکس داره دکتر گفته است امپرازول 10سیس بهش بده به نظرتون زیاد نیست

سلام‌منم دارم به پسرم پودر ااس امپرازول میدم .اما تاثیری نداشته الان ۳۴ روزش هست یعنی دو بار تا حالا دادم بازم شیر رو بالا آورده.

سلام .منم الان دارم به پسرم میدم با شیرم قاطی میکنم بهش میدم .آخه چون ۴۰روزه هسته آب قاطی نمیکنم.

سلام دوز مصرفی پودر امپرازول برای نوزاد ۵ کیلو چقدره؟ چند بار در روز بهش بدم؟

ببخشید منم دارم به دخترم اس امپرازول میدم دکتر گفت بعد از دوازده هفته کمش کن یه دفعه قطع نکن ، میخوام بدونم چه جوری باید کم کنم مقدارش ؟

ببخشید چند ساعت بعد از اسومراز شیر بدم به دخترم؟؟؟؟؟

امشب پسرمنوبردم دکترپودرامپرارول دادگفت صبحی ۱ساشه روبهش بده گفت فقط داخل اب سردشده دیگه هیچی جایگزین اب نکنی

سلام دکترپسرمن گفت توماست بده پسرمن هفت ماهست

باشیر خودت بهش بده