۶ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من سه هفتم بود بی بی چک گذاشتم مثبت شد سریعا...همون روز رفتم سونو شکمی انجام داد گفت خانم اصلا مشخص نیست و باردار نیستی .بعد که گفتم دوبار بی بی چک گذاشتم و مثبت شده سونو داخلی برام انجام داد گفت آره هفته اول بارداری هستی .برو دو هفته دیگه بیا ...فرداش رفتم آزمایش خون دادم و تیتر بارداری نشون داد که من آخر هفته سوم هستم....بعدشم دکترمو عوض کردم .که دکترم گفت معمولا بچه زیر ۶هفته خیلی با سونو شکمی واضح نیس و حتما باید سونو داخلی بشه ..اما از هفته هفتم به راحتی با سونو شکمی مشخص میشه البته اینم بگم که بیشتر از یکبار سونو داخلی برای جنین خطر داره...یه تیتر بارداری بده کاملا مشخص میشه که چند وقت هست که بارداری.

چ دکتر کم تجربه ای عزیزم باید اول بری آزمایش خون بدی تازه هفته ۸بارداری برای سونو بری

عزیزم دکتر منم برام ازمایش بتا ننوشت سونو نوشت شما هفته ۸ برید که صدای قلب جنین رو بشنوید نگران هیچی نباشین 😘

بله عزیزم زود بوده البته من ۵ هفته رفتم بزووور ی ساک کوچولو دید دکتر😅

عجب دکتری بوده !!!
از ۸ تا ۱۰ قلب تشکیل میشه الکی چند بار نرو سونو
مواظب باش و رعایت کن

سلام عزیزم، من 4 هفته م بود واژینال دادم گفت ساک تشکیل شده فقط تو واژینال نشون میده