۷ پاسخ

باهاش تمرین کن
چیزای سبک بده دستش
چیزای رنگی براش تکون بده تا مشتاق بشه خودش نگه داره

از چهار ماهگی ب بعد میتوننن پسرم ۴ماهو ۲۰ روزش بود ادلین بار گرف الان نزدیک ۶ماههه دیه میگیره ول میکنه

نه پسر من ۵ماهگی تازه شروع کرد چیزیو بگیره

از چهار ماهگی به بعد سعی میکنن چیزی دستشون بگیرن، خوششون میاد دست ببرن همه چیز رو بگیرن ب چیزای جدید خوب نگاه میکنن

سلام نه عزیزم ایرادی نداره هنوز عضله هاش اماده ی چنگ زدن و گرفتن رو ندارن
هیچوقت دخترتو با بقیه مقایسه نکن هر نوازدی با دیگری فرق داره

پسرمن ازدوماهگی دستش میدادم میگرف ولی خودش وقتی ۵ماعه شد تونس بگیره ازدستمون یاازجایی برداره

سلام عزیزم پسر منم بیست و نهم چهار ماهش تموم‌میشه تازه داره دست به وسایل میزنه نمیتونه دستش بگیره