۳ پاسخ

لبنیات وگوشت گاوی بخاطر سردیش نخور وحبوباتم سعی کن چن روز قبل ازاینکه بپزی بذار تواب هی ابشو عوض کن میوجاتم سعی کن یاابشو بگیر بخور یا بپز بخور .عوضش چیزای گرمی بخور خرما .شربت شیره.مغزیجاتو اسیاب کن بریز تو عسل روزی دوسه قاشق ازش باچای بخور.گوشت گوسفندی رو بگوبرات کباب کنن توپک خرما درست کن توی نارگیل وگل محمدی وکنجد ودارچین بغلتون بخور اگه الان به خودت نرسی فردا بدنت هزارجور کمبود پیدا میکنه مادر بعدزایمان خیلی باید به خودش برسه که هم لاغر وهم ضعیف نشی

البته چیزهایی که میدانی نفخ داره کم بخور یا نخور

همه چیز بخور دکتر برو به کوچولوتون دارو میده بچه ها تا ۴ ماهگی این مشکل را دارند تا دستگاه گوارش کامل بشه