۸ پاسخ

نه عزیزم هنوز خیلی زوده

نه عزیزم من هفته دوازدهم هستم و بارداری اول اما چیزی حس نکردم هنوز

زوده گلم خصوصا اگ بارداری اولته منم هفته ۱۱ هستم هیچی حس نمیکنم هنوز
فقط دیشب دستمو چن دقه گذاشتم روی نافم ی چیزی شبیه نبض یا تپش قلب میفهمیدم

سلام عزیزم، نه الان هیچی نباید حس کنی، نفس بچه رو فقط سونوگرافی میتونه ببینه، اما حرکتاش رو مادر از هفته 20 به بعد متوجه میشه

اگه بارداری اول باشه ن نمیفهمی از هفته ۱۶ یا ۲۰ متوجه ی سری حرکات ریز میشی ولی اگه بارداری دوم باشه از همون اول میفهمی

سلام عزیزم ....فک نکنم چیزی احساس بشه فعلا

نه خیلی زوده هنوز

نه عزیزم خیلی زوده الان