۹ پاسخ

این عکس ببین
کباب گوشت گوسفند ی از همه بیشتر تاثیر داره

در صورتی ک وزن بچه کم باشه این احتمال هست ک جفت وظایفش رو ب خوبی انجام نداده
برای جلوگیری از مشکلاتی ک میتونه همراه داشته باشه جنین خارج میشه

وزنش خیلی هم کم نیست. من تو ۳۴ هفته ۱۸۳۰ گرم بود. کلی کم داره. هر روز باید برم نوار قلب . هر هفته سونو. ک وضعیت بچه چک بشه. ک اگه لازم شد ۳۷ خفته ختم بارداری بدن.ان شاالله همه ی نی نیا سالم ب دنیا بیان

دکتر گفته بخاطر اینکه وزنش کمه بچه رو بردارن؟؟؟😳😳😳😳😳😳
خب شما ک ۳۵ هفته ای تا موعد زایمانت مونده هنوز میتونی با تغذیه وزنش رو‌متعادل کنی

سلام عزیزم
موز آجیل بستنی کشمش خرما
پودر لیدی میل

من کباب زیاد خوردم

چنده مگه؟ من تا حالا نشنیدم بخاطر وزن بچه رو بردارن

تست IUGR دادین؟برای کم وزنی جنینه

من که تو ۳۱ هفته ۱۳۰۰بود وزنشش.دکتر برام پودر نوشت که بخورم.تازه برا شما که ۱۵۰۰بوده