۵ پاسخ

عزیزم حساسیته بچه منم همینطور بود دکتر گفت به هیچ عنوان ادکلن نزنین ک بو باعث خرخر میشه وگرنه بچه ت اصلا سرما نداره.اصلا خودت و شوهرت ادکلن و اسپری نزنین خوب خوب میشه.از حشره کش ها هم اصلا استفاده نکن چه بودارش چه بی بوش خوب نیست برا حساسیتش

اول اینکه حتما ب سرش سرما میخوره...سرشو گرم نگه دار..بعد اینکه رو بخاری حتما حتما ی قابلمه آب همیشه بزار تا رطوبت خونه پایین نیاد ..و اینکه اسپری بینی بگیر هرشب قبل خواب حتما دوتا پیس کن تو حفره های بینیش..یا وقتی بینیش گرفت اینکارو بکن...

آره پسرمن همینطوره که دکترگفت بچه های کوچیک همه اینطورن به مرورزمان ازبین میره ،که منم اسپری دی بی سالین برابازشدن دماغش استفاده میکنم

من دخترم رفلاکس ک داشت اینجوری بود

دختر منم همینطوره.دکتر گعت حساسیت داده تا وقتی قطره هاشو میریزم خوبه.تانریزم میریزه بهم هی بینیشو میخارونه.شباهم خرو پف میکنه