۱۰ پاسخ

دکتر ب من گفت کلا نخورم.اما خب یکی دو دفعه در حد کم مشکلی نداره.بخاطر جیوه ای که داره میگن نخورین

کم بخووور😍🍃🍃

تن ماهی جیوش بالاس نخور

من عاشق تن ماهی ام ولی استاندارد مصرفش هفته ای یه باره

دکتر من گفت غذای کنسروی زیاد خوب نیست ولی هرچندهفته یه بازم مشکلی ایجادنمیکنه

تو آبزیان ماهی سالمون و میگو رو تا هفته ای دو سه بار میتونید بخورید ولی بقیه ماهی ها حد اکثر هفته ای یک بار

من قبلا خیلی دوست داشتم الان که واقعا مزش بد شده
هم اینکه به من نمیسازه دوران بارداری هم بهتر مصرف نشه

کلا از کنسرو ها و مواد غذایی اماده کمتر استفاده بشه بهتره غذاها و میوه ها و سبزیجات و لبنیات گوشت ها طبیعی و تازه باشن بهتره

عزیزم اگر هوس میکنی ی مقدار برا رفع هوس بخور اما ماهی قزل بگیری سرخ کنی بخوری اتفاقا مفیدهم هست

فکنم جیوه داشته باشه که خوب نیست