۷ پاسخ

سلام شلغم خام و پخته بخور،بخور اکالیپتوس بده،واگرفکرمیکنی گلو درد داری آب نمک قرقره کن وچای دارچین اینا چیزایی بود که خودم هم مصرف کردم وخوب شدم

قرص نخور ابجوش عسل لیمو بخور زنجبیل و دمنوش که برا شیر دهی بد نیستن بخور

کلداکس هم بخوری عیب ندارع

سیر خام بخور بعدش آب بخور.مثل قرص...پرتقال و لیموشیرینم زیاد بخور

ویتامین c و قرص اکزا کلد بخور منم مث تو بودم دوتا اکزا کلد خوردم خوب شدم. وای دارچینم دم کن لباس گرمم بپوش تا کل بدنتو نگرفته

سلام،دم نوش آویشن بنفشه بخورید،قرص استامینیفون،ساده هم میتونید بخورید

سیر بخور خیلی خوبه