۹ پاسخ

به منم از هفته ۳۴ گفت دوهفته یه بار، امروز آخرین بارم بود، همیشه منظم میرفتم. سرماه...
بعدا هم که ماهی دوبار، ۲۶ زایمانمه، امروز گفت انشاالله بیمارستان میبینمت

اگه کیس بارداری پرخطر مثل دیابت و فشار داری لازمه که هر هفته بری چون بسته به شرایط ممکنه خطم بارداری بهت بدن زودتذ

بمنم گفته دوهفته دیگ بیا هرسری ۵۰ تومن میدم ی فشارمیگیره ی سونو برای زایمانمم ک دولتی میخام برم اصلا دکترخودم برای زایمان نمیاد

آره ناراحت میشه😂😂😂

من که دیروز دکتر بودم گفت دیگه تا 37 هفته لازم نیست برم از 37 هفته به بعد هم گفت هرهفته باید برم نوار قلب نی نی بگیرم
از منشی هم پرسیدم گفت سر هر زایمانی حتما خودشون میان

تازه تایم دقیق نمیده، هر سری میرم ۲ ساعت منتظر میمونم تا نوبتم بشه
خیلی سیستم بدی دارن، تو این کرونا، سالن انتظار پر مریض!😥

اگه چکاپ شدی مشکلی هم نداری دیر تر برو سر زایمان اومدن دکترم ربطی به اینکه دیرتر بری نداره

بله عزیزم ب منم گفته ۲هفته یباربیانمیدونم ولی فکرنکنم نیاددکترامولامیخوان دیگه

به منکه میگفت مثلا۱۵ روز دیگه بیا ۲۰ روز دیگه‌میرفتم
والا تو این‌وضعیت هی دوست دارن ادمو بکشونن مطب.بعدش الانم میگه هرهفته یه بار بایدبیاییی