۴ پاسخ

عزیزم بایدبری سونوی فولیکول بهت میگن چون دقیق نیس نمیشه روز تخمک گذاریتون رو دقیق گف

البته یه اپلیکیشنی هست تخمک گذاری رو بهت گزارش میده و میگه کی اقدام کنی که احتمال بارداری بیشتره .! از روزی که پریودی تموم میشه ۳ روز بعدش شروع کن احتمال بارداری کمه ولی به مرور احتمال بارداری قوی میشه

عزیزم اول پریودیت رو منظم کن بعد اقدام کن به بارداری چون من خودم نامنظم بود باردار که شدم کم کاری تیرویید بارداری گرفتم .

برا منم نامنظم شده بود ، من از فردای روزی که پریودم تموم میشد یه شب در میون اقدام میکردم