۹ پاسخ

وای خوشحالت چقدر خوب که وزنت کمه، من بهم نمیاد هیکلی ولی 75 کیلو هستم 🥴 اصلا نگران حرکت بچه نباش، بالای 20 هفته باید حتما متوجه بشی الان نباید بفهنی

عزیزم منم شکم ندلرم.
بدن هر کسی متفاوته.
از۱۸هفتگی حس میکنی .

منم ۱۴ هفته ام و هیچی احساس نمیکنم.فقط یه کوچولو شکم دراوردم که خودم متوجه میشم.حالا زوده برا احساس بچه انشاالله هفته ۲۰

خیلی عادیه عزیزم من با اینکه ۱۸ هفتم بازم یادم میره😅لاغری و شکم نداشتن هم خیلی طبیعیه هفته های بعدی پیشرفت میکنی

دکترت چی میگه مهم اونه، بعدش الان که شما تکونای جنین رو حس نمیکنید زوده

کاملا طبیعیه عزیزم تکون خوردناش و بزرگ شدن شکم از ۵ ماه اتفاق میفته

عزیزم منم همینجورم ۴۸تا بودم دیروز وزن‌کردم ۵۰تا شدم نگران نباش😘😍

نگران نباش از هفته ۲۸ ب بعد حس میکنی
شکمتم کم کم در میاد بدنا فرق دارع بضیا پهلو دارن واس همین شکمشون زیاد بزرگ نمیشه
منم هفته ۱۱هستم هیچی حس نکیمم اصن یادم میره حاملم شکمم ندارم

دکترت نمیگه چرا وزن اضافه نکردی؟من مثل شما بودم دکتر دعوام میکرد که خوب غذا نمی خورم.بعد کمکی بهم داد وزنم رو برد بالاتر