۱۰ پاسخ

مولفيكس چون پشتش كوتاهه ميزنه بيرون منم همين مشكلو باهاش داشتم از وقتي كانفي استفاده ميكنم واقعا راضيم
از لحاظ قيمت هم كه همشون گرونن

ببم خوبه وقیمتش هم مناسبتره نسبت به بقیه

من مرسی استفاده میکنم برای دخترم
خوبه هم قیمت هم جنس

مارک مرسی خوبه مارک بیبی کینگ خوبه

مرسی استفاده کن قیمتشم مناسبه

مای بیبی و مرسی خیلی خوبن ولی مای بیبی بهتره هم قیمت مرسی هم هست مرسی رو من تا 4ماهگی استفاده کردم چون خیلی به نظرم ضخیم و حجیم دیگه چند ماهی مایبیبی مصرف میکنم

منم باپوشکا مشکل داشتم.یه بیرون میخواستم برم بااسترس میرفتم که بارلی وامتحان کردم وخیییلی راضیم...

من که خیلی از مارکا رو استفاده کردم میگم مولفیکس از همه بهتره

مولفیکس خیلی خوبه پس نمیده لابد خوب نمیبندی

اگه حساسیت داره کهنه استفاده کن