۷ پاسخ

پسر منم این جوری بود یکی دوبار دقت کردم وقتایی که جیش میخواست بکنه اذیت میشد بردمش دکتر ختنه کردم خوب شد

پسر منم 22 روزشه منم این مشکل دارم.. هر چند ساعت یکبار خودشو جمع میکنه قرمز میشه اذیته... نمیخوابه

نفخ داره ببر دکتر دارو بده

سلام ،غذاهای نفاخ مثل لوبیا و ...نخور احتمالا رفلاکس یا کولیک داره ،حتما دکتر اطفال ببر بهش قطره گرمیچر یا بیولاکت میده ،که بهتر بشه طبیعی هست این شرایط شما حتما بعد شیر اروغ بچه و بگیر و غذاهای نفاخ نخور و قطره هاشو بده بزرگتر بشه خوب میشه

اخی‌کولیکه دختر منم همینطوره فعلا میخوام کولیک ایدز و گرمیچرو امتحان کنم

زور زدنش مگه همیشگیه؟
اگه فقط موقع دفع باشه جای نگرانی نیس طبیعیه پسرمنم اینجوریه

عزیزم کولیکه هیچ کاری نکن منم گفتم به مرکزبهداشت گفتن عادیه خودبه خودتا دویا ۳ماهگی خوب میشه ولی بعد غذا عرق نعناع بخور بهترمیشه چون شاید شیرت سنگین باشه و برانفخ هم خوبه البته کم کم بهترشده این روزا اولین روزا زور میزد به شدت ابی میشد