۷ پاسخ

نه عزیزم عادیه اگه لخته های بزرگ نداری نمیخواد بری دکتر منم اینحوری بودم تازه خوب شدم

منم تموم شده بود الان ۳روزه دوباره مث پریودی خونریزی دارم اخه قبلش خونریزی زایمانم اینجوری نبودحالایاپریودشدم یاخونریزی زایمانه

والا منم لکه بینی دارم هنوز الان ۵۵ روزه زایمان کردم ۴۳ روزگی رفتم دکتر برام انتی بیوتیک و چنتا قرص دیگه داد یکی دو روزه لکه بینی خیلی ندارم ولی ترشح دارم اونم میگن تا یک ماه لکه بینی عادیه چون کمرمون شله نمیدونم دیگه.حالا منم منتظرم دوماه ماه بشه اگه ادامه داشت دوباره برم دکتر

نه عزیزم عادیه اگه لخته های بزرگ نداری نمیخواد بری دکتر منم اینحوری بودم تازه خوب شدم

عادیه عزیزم منم اونطوری بودم

اگه تا ۶۰ روز بیشتر ادامه داشت برو دکتر

برا هر کس متفاوته عزیزم