۱۰ پاسخ

منم اخرین 18اردیبهشت بود سونو یکی 26و 24بهمن زده

من دو خرداد بوده ان تی زده ۲۹بهمن

من ۲۷ اردیبهشت تاریخ آخرین پریودم بوده سونو برام زده ۲۸ بهمن سزارین

برای منم ۱۰ اردیبهشت اخرین پریودم بود ۱۰بهمن زده زایمانم

من ٢٠ارديبهشت بوده پريودم سونو برام زده٢٤ بهمن طبيعي ١٤بهمن سزارين دكترم گفت ولي

برا من ۲۲ اردیبهشت بوده.گفته زایمانم ۳۰ بهمنه

دقیقا تو شش روز از من جلوتری پس دقیقش میشه ۳۳ هفته و ۵ روز برای شما

اگه پریودات منظم بوده از رو تاریخ پریودت حساب کن وگرنه از روی تاریخی که سونو ان تی بهت داده باید حساب کنی

براساس همون تاریخ اخرین پریودیت باید حساب کنی اگه طبیعی باشی معمولا ۴۰ هفته و اگه سزارین باشی معمولا ۳۸ هفته و سه جهار روز زایمان داری

من ۲۶ اردیبهشت اخرین پریودم بود دکترم گف ۲۶بهمن سزارین میشی