۵ پاسخ

اگر پوشکش خشکه و گشنه هم نیست شاید میخواد بخوابه ولی نمیتونه باید کمکش کنید توی گهواره یا روی پاهاتون تکونش بدین

نق میزنه دلیل داره یا دلدرد یا نفخ داره یا گوش درده یا پوشکش باید عوض شه عزیزم

ای جانم بچه ست دیگه ی کم تحمل کن چند ماه دیگه برای پستونکش نق نمیزنه که بری بدی بهش خودش میذاره دهنش

شاید سردشه...شاید سیر نیست پسر منم اینطوری میشه بعضی اوقات...شیرش بده بخابه...شایدم حسودی میکنه میری بغل شوهرت😅😅😅

گرسنشه دخترمنم وقتی گرسنشه پستونکشو میندازه بیرون