۱۲ پاسخ

مطمعن باش علته گریه هاش چیز دیگه اس.شاید رفلاکس پنهان داره،شاید آلرژی داره،اصولا دکترا وقتی نتونن علته گریه رو بفهمن میگن کولیکه

سعی کن تو غذاها از زیره سیاه استفاده کنید،خیلی مفیده،و اینکه بعداز غذا حتما عرق نعنا بخورید،من امتحان کردم،جواب میده،و تو شیر خودتون حتما نبات بریزید،

اول مارک شیر خشکتو عوض کن...دوم اینکه بیشتر از این قطره ها رعایت غذایی کن چون هرچی بخوره میری تو شیرت اگه چیزای نفاخ بخوری بچتو اذیت میکنه

منم بچم کولیک داره باد معده که میخواست بده با گریه میداد ولی الان به لطف گیاهایی که میخورم خوب شده.
زیره . رازیانه. گزالفی این سه تا برامن معجزه کرد. باید دم کنی بعد هر وعده غذایی بخوری

سلام ،حتما ی مشکل دیگه ای داره والا گریپ خیلیی زود نتیجه میده و بچه آروم میشه،شاید گوشش درد میکنه یا بدنش درد میکنه یکم بدنش رو چرب کنید ماساژ بدید گوشش رو چرب کنید

ببخشید
گریپ میکسچر نه
واتر گریپ میدم الان و کولیکز

یه برنامه هایی هست رو موبایل نصب میشه به نام white noise ,صداهای مختلف داره،بچه من با صداهاش آروم میشه و خوابش میبره،البته به شدت بچه شما نبود مشکلش،البته که هم کولیک بود هم رفلاکس،وقتی هم شروع میکنه دمر میخوابونم رو دستم راه میبرم آروم میشه و خب اون برنامه هم صداهاش کمک کننده ست،دکتر میگه تا ۴ ماه همینن،بچه منم بهتر شده الان سه ماه و یک هفته اشه،نباتم خودتون میدونینا ولی درست نیست دادن این چیزا به بچه،نسل ماها بچه بودیم اینقدر نبات و قنداغ دادن همینه همه دیابت دارن الان

من به پسرم این داروها رو دادم ولی تاثیری نداشت
دکترش گفت روی این سن این داروها تاثیر نداره
شربت سگا گریپ تجویز کرد
ولی در کل درمان خاص و کاملی نداره باید زمان بگذره
پسر من ۴ ماهش که شد خوب شد
الان فقط بعضی وقتا گریه میکنه تو خواب که میفهمم به خاطر نفخ شیر من یا غذای خودشه با کولیکز یا گریپ میکسچر خوب میشه

منم دقیقا همین مشکلو دارم بچم شبا همش اذیته

سلام
خب‌احتمال داره بچه یه مشکل دیگه داشته باشه با روغن زیتون پشت کمرش و روی شکمش رو آروم ماساژ بدید یا دست بزنید به گوشش شاید گوش درد داره

عزیزم قطره بی بی کر بخر روزی۵قطره بده یا روتفلور

خب شاید سیر نمیشه وگرنه گریپ میکسچر میدی باید خوب شه