۶ پاسخ

دخترمنم همین وضع و داشت دو روزه خوب شده گفت ویروسه...بستری شد

عزیزم دختر منم اسهال شده و پشتش سوخته .
دکترش قطره رامنوفلور داده ، ۵ قطره صبح ۵ قطره شب . برای سوختگی هم پماد ایروکس که زینکاکساید داره با عصاره بابونه داده که خوب شده .
دکترش گفت هرموقع اسهال شد این قطره رو بهش بده . فقط حواست باشه قطره باید تو یخچال باشه .
و اینکه میوه و اب میوه ندم و موز بهش بدم .

موز اسهالو جمع می‌کنه ولی اگه خیلی حالش بده ببرش دکتر...برا سوختگیشم پماد کالاندولا بزن

اب سیب بگیر بزار ی چند دقیقه بمونه سیاه بشه ی کمم دارچین بزن روش بده بخوره

حواست یاشه اسباب بازیهاشو هر دفعه بشوری چون بچه ها عادتشونه میزارن دهنشون دستاشم خوب تمیز کن خودتم قبل غذا دادن بهش دستتو خوب بشور

عزیزم پماد فیروز بزن عالیه شب بشور پاشو اینو بزن فردا خوب خوب شده
اسهالش شاید بخاطر دندونش هست سیب رنده بزن بهش بده موز هم خیلی خوبه دختر من ده روز پیش اینجوری بود یعنی از بس پشتش سوخته بود پوس انداخت