۶ پاسخ

سلام عزيزم چرا روت نميشه مشکل هممونه ن خوب ميشه من بعد پسرم خوب شد الان دوباره تيره شد پوستم سفيد😑

تایه چن ماه که شیرمیدی اینطوره ولی بعدبرمیگرده ولی خط وخطوطش میمونه روسینه

تغییر میکنه کم کم عزیزم

سلام
نه دیگه عزیزم برنمی‌گرده قهوه ای تیره میمونه

سلام
اره واقعا خیلی آزار دهندس
دقیقا منم از اون دسته پوست سفیدام و از اول بارداریم شروع کرد به رنگ عوض کردن و الانم دیگ خیلی شده اما مثل بعضیا خیلی تیره تیره نیس
اما خب بالاخره بهش عادت ندارم و اذیت میشم
همش میگم خدا کنه بعدش بره

سلام عزیزم، من دوتا خواهر دوقلو دارم یکیش تیره موند(شبر خودش) ، یکیش مثه حالت قبل(شیر خشک داد) "، اینکه حالا واقعا تاثیر داشته یا تلقینه نمیدونم