۱۰ پاسخ

عین دختر من انگار میخاد کشتی بگیره شیر نمیخوره. فقط شبامیخوره.ولی من اصن شیر خشک نمیدم امیدوارم خوب بشن بزودی.فقط سعی کن گیجش کنی رو پات یه ذره تکونش بده بعد بهش شیر بده

تحمل کن تو خواب بهش شیر بده خوب میشه پسرمن اینجوری بود اگه شیشه بدی دیگه سینتو نمیگیره

پسر منم دقیقا همینجوری شد. الان ده روزه فقط شیرخشک میخوره اونم تو خواب😭

سلام عزیزم من تا دوماهگی خوب میگرفت شیرخشک نان یک هم از ۵روزگی بهش دادم دیگ میلش ب سینه کم و کم و کم شد چندبار مشاوره رفتم گفتم کلا شیشه شیر کنار بذار دیدم بچم داره دق میکنه شب اول گشنه بود اما نمیخورد باید دل محکم باشی ک تحمل کنی موفق میشی اما من نتونستم دوباره بهش دادمالان ۳ماه دارم میدونم بهش میدم دیگه تا هر وقت ک داشتم فک کنم ی ماه دیگ بهش بدم

عزیزم شیشه نده با شیشه سرلاک خوری یا قاشق یا قطره چکان بزرگ بده وقت گیره اما بهتره تا شیر خودتو نخوره حیفه من این کارو میکنم

دقیقا دخترمنم همینجوری شده .در روز که سینمو میزارم دهنش بازیگوشی میکنه .فقط وقتی خوابه و یهو بیدارمیشه و نیمه خواب باشه سینمو میخوره .منم چون شیرخشک بهش میدم .سینمو گزاشتم برا شبها و یا درطول روز که میخوابه و یهو بیدارمیشه و نیمه خواب باشه

دختر منم اینجوری بود دیگه شیر خشکی شد

نباید شیشه بهش بدین عادت میکنه دیگه توخابم نمیگیره

شاید شیرتون کم شده باشه

پسر منم اینجوری شد الان شیر خشک میخوره🙁