۷ پاسخ

سلام من با ورزش ،پیاده روی زیاد و از پله بالا و پایین رفتن دردم شروع شد.
البته حدود یک هفته دوسانت بودم

منم برعکس شما برای بچه ی اولم دهانه ی رحمم باز نمیشد ولی کلی درد داشتم تا دو روز من درد داشتم وقتی میرفتم بیمارستان تحویلم نمیگرفتن بهم میگفتن دهانه ی رحمت باز نشده هنوز تا اینکه بهم گفتن تا میتونی راه برو منم همینکار رو کردم تا دهانه ی رحمم باز شد وبهم امپول فشار زدن تا دردم بیشتر شه
شما هم تا میتونی پیاده روی داشته باش

از پله پایین بالا برو
برو زیردوش آب گرمم

پیاده روی منظم خیلی تاثیر داره وبین پیاده روی یه مقدار آب بخور

فقط پیاده‌روی کن
نیم ساعت صبح نیم ساعت بعد از ظهر
عااالیهه

ورزش خیلی تاثیرداره

تخم شوید درد زایمان بیشتر میکنه بجوشون بانبات بخور