۹ پاسخ

اگه هر کار میکنی نمیگیره بیخیالش شو.

منم دخترم نمیگیره هرچی میخوام عادت بدمش همش پرتشمیکنه بیرون بلد نیست مک بزنه شیشه شیرم همینطوره

من صبحا وقتی ویتامین بهش میدم بعدشم پستونک بهش میدم میگیره شماهم یه بار بعد ویتامین دادن بهش بدید شاید دیگه پرتش نکرد. چون دهنش مزه داره

سلام. بهترین کار رو میکنه که پرت میکنه ☺.اصلا پستونک نخوره بهتره .دختر من هم این شکلی هستش

مشکل منم هست 🙄

سلام . خب دوس نداره اذیتش نکنید . همه بچه ها مثل هم نیستن که . توی خانواده ما هم هیچ‌کدوم از بچه ها پستونک دهنی دوس نداشتن نگرفتن

من خودم ۳تا مارک برا پسرم امتحان کردم ک از اون۳تا فقط یکیشو ک مارک چیکو بود دوس داشت و قبول کرد بقیه رو بیرون مینداخت

۲تا راه حل داری
اول اینکه هربچه ای با یه مارک پستونک راحت تره پس باید مارکشو عوض کنی تا پستونک مورد علاقشو پیداکنی
راه دوم براشما ک الان پستونک رو خریدی راحتتره اینکه ۲بار قبل اینکه بهش پستونک بدی نوکشو بزن توی آب قند بعد بذار دهنش یا بزن توی گریپ میکچر یا قطره آد یا هر قطره خوشمزه ای ک بهش میدی و دوسش داره اینطوره میگیره

پستونکشو هی بزن تو اب قند
بچها شیرینی دوس دارن
مکش میزنه هی انداخ بیرون اینکار و بکن تا یاد بگیره مک بزنه
بعدم همون اول کار یهو همشو هل نده تو حلقش ک اوق بزنه
اول بزار نوکشو بمکه بعد کم کم برو داخل😂😐😑