۷ پاسخ

سلام عزیزم قطره های نیستاتین خیلی موثرنیستن ومتاسفانه چیزی هم واسه جایگزینش نداریم شمامرتباقطره روبدین وحتی اگرهم خوب شدتا۱ ماه ادامه دهیدتابدن کودکتون اگرباکتری داشته باشه ازبین بره وسرشیشه یاپستونک روهم بعدازشستشوکاملاخشک کنید
این جواب روپزشک کودکم داد.

نیستاتین رو کامل بده دو تا شیشه بده دختر منم برفک زده بود دو تا شیشه رو دادم کامل خوب شد

براش مولتی ویتامین بگیر بده. مال آلودگی نیست.

سلام پسر منم همینجور بود علاوه بر این قطره دکتر یه قطره گفت براش استفاده کردم خدا را شکر خوب شد... محلول ویوله دوژانسیون.... داروخانه بگین بهتون میدن البته از دکتر هم بپرسین زود خوب میشه یا سر انگشت هاتون بزنین رو برفکا

دلیلش اینه که باید شیش ه و ها سر پستونکارو بزاری توی ابجوش یکم حرات ببینه تا ضد عفونی بشه هر چیز که تو دهنش میکنه با اب جوش ضد عفونی و تمیز بشه

دختر منم شده بود نيستاتين اصلا نميخورد چون رفلاكس هم داشت بعد دكتر قرص فلوكونازول داد خودم خوردم سه تا هر كدوم با فاصله سه روز سريع خوب شد

دقیق سر ساعت بهش میدی؟؟هر 4 ساعت باید بدی
چند قطره میدی