۴ پاسخ

عزیزم پدرمن پارسال این موقع هاعمل کرد بعدش خیلی احتیاج به مراقبت داره غذاهای رژیمی واستراحت مطلق اصلا نبایدفشار به هیچ جای بدنش بیاد وپیاده روی روی جای تخت که سربالاوپائین نداره براش خوبه کمربند مخصوصی داره که حتماباید زده بشه فقط مراعات کنه خوب میشه ......ماخیلی نگران عمل بابام بودیم ومیگفتیم زنده نمینونه اما ازوقتی عمل کردتاعیدمامانم خیلی بهش رسید متاسفانه دوم عید خورد زمین وفوت شد ...اینوگفتم که بدونی هیچ برگ درختی بی اذن خدانمیفته اون عمل سخت رو زنده موند و یه زمین خوردن معمولی فوت کرد....

پدر شوهر من انجام داده آره کمی سخته بعد عمل دو روز بیهوش نگه میدارن که درد نفهمه و تو ای سی یو هم هستن وبعد اون یجور کمر می‌بندم دور ش که خوبه چند وقت درد داره دیگه عمله سینه رو شکاف میدن

معمولا کسانی که خیلی مشکلات زمینه ای ندارن عملشون سخت نیست،فقط بهدش مراقبت میخاد

سلام من پرستار بخش بخش جراحی قلبم،نگران نباش معمولا اگه شرایطشون خوب باش چندساعت که از عمل بگذره از دستگاه تنفسی جدا میشن،مهم ترین نکته اینکه نباید با کسی در ارتباط باش تا چندوقت،که پاش یا سینه اش عفونت نکنه