۵ پاسخ

سلام منم۳۷هفتم وکوچولوم تکوناش کم شده فقط خودم متوجه میشم

من امروز از دکترم پرسیدم گفت عادیه کمتر میشه هفته های آخر ولی مهم اینه که تکون بخوره اگه اصن حرکت نداشت جای نگرانی داره

عزیزم تو هفته های آخر طبیعی هس، چون جاش تنگ میشه حرکاتش کم میشه و ضعیف و هم اینکه روز چون حرکت داریم مث گهواره میشه براشون میخوابن و شبا بیدار میشن و خودمون متوجه نميشيم، ولی بازم برا خیالت راحت شه نوبت ک داری میری پیش دکترت بهش بگو

سلام عزیزم کاملا طبیعیه... منم الان چند هفته ای هست که فقط نگاه شکمم میکنم متوجه میشم داره حرکت میکنه.. همینم برام کافیه خداروشکر... دکترم صدای قلبشو میشنوه خوبه اون هفته هم رفتم اخرین سونو همه چی خوب بود.. نگران نباش بسپار به خدا.. دکتر به من گفت بعداز غذا بخواب به پهلو تو یکساعت 4حرکت داشته باشه کافیه

سلام‌عزیزم.
من‌سال چهار‌پزشکی ام.
حتما فردا پیش ماما برو و چکاپ شو.
احتمالا اندوسکیپوتیم بچه دورش پیچیده و نمیتونه حرکت کنه.