۵ پاسخ

سلام عزیزم.. من پسرمو میذارم روی زمین باهاش حرف میزنم و کم کم ازش دور میشم.. حین کار کردن میرم سراغش یکی دو دیقه همون سرپایی باهاش حرف میزنم... تی وی همزمان روشنه صداشو کمی زیاد میکنم ک نظرشو جلی کنه.. عروسکشو میذارم کنارش... خلاصه ک سرگرمی زیاد داره.. از راه دور هم حواسم بهش هست هم باهاش حرف میزنم ک بدونه حضور دارم و هستم.. بخاطر همین اصصصصلا اذیت نمیکنه.. خودش کم کم حتی خوابش میبره

عزیزم کار همیشه هست ب بچه برس گناه داره.
سعی کن وقتایی ک شوهرت خونه هست و میتونه سرگزمش کنه ناهار یا غذای فرداتو درست کنی. جم کردن خونم ک وقتایی ک خابه انجام بده.
از بودن با کوچولوت لذت ببر. چون زودتر از چیزی ک فکرشو بکنیم دارن بزرگ میشن.

عزیزم بچه از این سن ترس را درک میکنه و همچنین کم کم وابستگیش به مادر بیشتر میشه

سرگرمش کن یه تیکه پارچه تمیز یا یه جغجغه یا یه کیسه فریزر تمیز بهش بدین تا سرگرم شه.
تو این همین جوری ن باید مهارت داشته باشین.

دختر منم دقیقا همینطوره ازبس تو بغلم دارمش به یه دستی به کارام میرسم تاندون دستم متورم شده چاره ای نیست باید به این حس وابستگیشون پاسخ بدیم وگرنه بدتر میشن