۸ پاسخ

عزیزم بدون مشورت با پزشکت نمیتونی دارو بخوری
پرتقال خوبه منم مث شمام سعی میکنم ی چیزی بخورم چون گرسنه ک میشم زود حالم بد میشه دراز میکشم بهتر میشم
اگ نمیتونی تحمل کنی برو دکتر تا بهت قرص بده

عزیزم اگه میتونی سیرابی بخور،اگه دوست نداری، چوب شور بخر، صبح که بیدارمیشی هنوز تو تختی بذلردهنت بعدپاشو، باز اگه دوست نداری، نون ترد بخر، اونوبخور، باز اگه دیدی خوب نشدی، به دکترت بگو بهت دارومیده

دکتر بمن قرص ضدتهوع زنجبیل داده، با دکترت مشورت کن و میوه هایی مثل پرتغال و نارنگی بو کن و گلاب بو کن

عزیزم وقتی تهوع داری بخ های کوچیک یا ابمیوه های طبیعی یخ زده کوچیک برار دهنت و لیموترش و پرتقال رو بو کن خیلی تاثیر داره و سیرابی هم عالیه دکتر من گفت تا جایی که میشه تحمل کن و قرص نخور اگه دیگه نشد بعدش یه فکری میکنیم

من زنجببل میخورم.نمیدونم حالا ضرر داره یا نه؟

با پزشکت مشورت کن

سلام عزیزم طبیعیه منم همینجوری بودم،اگه یبوست نمیشی قرص دمیترون معجزه میکنه

وای منم افتضاح حالم دیگه دارم میمیرم امروز دیگه میرم دکتر