۸ پاسخ

دکترا بیشترشون میگن که سه ماه اول ماهی نخوردید تن که اصلا چون که ویتامین آ بالایی داره واسه بچه خوب نیس دور از جون باعث سقط میشه از سه ماه به بعد هم ماهی سالمون و قزل باید مصرف کنی منو که دکترم اینجور گفت

اره بخور هیچ اشکالی نداره

نه جیوه داره. یکم برا هوست بخور

سلام عزیزم یکم بیشتر نخور چون ضرر داره یکم برای رفع ویار بخور ک به دلت نمونه

کمش ضرر نداره عزیزم ..من خوردم ولی سعی کن ی قاشق با تخم مرغ مخلوطش کنی بیشترش ضرر داره

کم بخور

بخور ن هرروز من ک میخورم چون خیلی هوس میکردم الانم ماهی شور دلم میخاد باز یکم میخورم ن ک هرروز بخورم

تن ماهی جیوه داره باعث سقط میشه مخصوصا سه ماه اول دکتر بمن گفت نخور