۴ پاسخ

عزیزم تن تن شربت خاکشیر بخور خودت البته اگه بچه شیر خودتو میخوره
واقعا خوبه
واسه خواهر من با این کار درست شد

ببین عزیزم عدد زردی برای هر بچه تو هر سن و وزنی یک تفسیر داره مثلا زردی ۱۲ برای بچه با وزن کم و سن ۵ روزگی شاید زیاد باشه ولی همین عدد برای بچه با وزن خوب ۱۵ روزه عدد خوبیه الانم سن بچه خوبه بهش شیر زیاد بده

من به بچم ترنجبین دادیم خورد وقتی زردی داشت روزی 2یا 3 بار هر بار 2تاقاشق چای خوری روزایی هم ک زردی نداشت روزی 1 بار اواخرش دیگه یه روز در میون یا دو روز درمیون میدادم بچه من فقط روز اول دنیا اومدن بخاطر زردي بستری شد و 7 روزگی 1شب زیر دستگاه بود بعدشم خوب شد ولی من تا 40 روزگی ترنجبین دادم بهش بعدم دست و صورتش و پاشو هرروز تا 40 روز بجای آب با عرق کاسنی و شاطره میشستم خودمم خیلی عرق کاسنی خوردم

همچنان مرتب شیر بده و خنکی بخوری تا دوماهگی همین ی ذره زردی هم رفع میشه ان شالله